Koulutus ja valmennus

Haastamme sinut haastamaan kilpailijasi.

Koulutuksemme ja valmennuksemme ovat olemassa, jotta yrityksesi oppii viestimään paremmin ja käyttämään näkyvyyteen suunnatut rahat viisaasti. Ajattelumme keskeltä löytyy ihminen, jonka merkityksellisyyden kokemuksista syntyy tehokasta viestintää – oli se ihminen sitten asiakkaasi, yrityksesi toimistosihteeri tai sinä itse.

Kanssamme pääset haastamaan itsesi, jotta voit haastaa kilpailijasi. Uskomme mitattavien tavoitteiden asettamiseen ja niiden saavuttamiseen.

Sovellamme valmennuksissamme elinkaariajattelua, jonka mukaan yrityksen tarpeet vaihtelevat sen mukaan, onko se aloittava, kehittyvä, vakaa vai taantuva. Palvelumme on suunniteltu niin, että se vastaa haasteisiin yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

Sisäisen viestinnän valmennukset

Sisäisen viestinnän valmennuksemme tarjoaa tietoa ja konkreettisia työkaluja, kun tiedon täytyy kulkea sujuvasti. Erityisesti muutostilanteissa sisäisen viestinnän merkitys korostuu, kun todellisuus alkaa muistuttaa rikkinäinen puhelin -leikkiä.

Sisäisen viestinnän valmennukset

Puhelintyön valmennukset

Onko puhelin aktiivisessa käytössä organisaatiossanne? Digitaalisessa ympäristössä toimivalla henkilökunnalla voi olla haasteita arjen puhelintyössä.

Puhelintyö on yrityksissä tyypillisesti asiakashankintaa, palvelua, myyntiä ja neuvontaa.

Valmennuksemme voi lähteä niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin puhelimeen vastaaminen, mutta usein käymme läpi myös asioita oikeanlaisesta äänenkäytöstä ja esiintymisestä.

Parhaillakin työntekijöillä on usein tarve palautteeseen ja sparraukseen, joka meidän kohdallamme tarkoittaa usein esimerkiksi puhelutilanteen vierestä seuraamista ja palautteenantoa sekä seurantapuheluita.

Kun suomalainen soittaa yritykseen, hänellä on jo ihan oikeaa asiaa. Oli asia mikä tahansa, osaa henkilökunta vastata haasteeseen paremmin valmennuksen jälkeen.

Puhelintyön valmennukset

Ulkoisen viestinnän työpajat

Mitä yrityksesi viestii ja miten? Ulkoisen viestinnän työpajoissamme autamme yrityksesi avainhenkilöitä löytämään yhteisen äänen ja sanat, jotta viestinne kulkeutuu kohderyhmälle eheydessään uskottavana.

Ulkoisen viestinnän työpajat

Valmennuspäivät

Järjestämme yleisiä valmennuspäiviä, joihin osallistuu yrittäjiä ja johtajia erilaisista yrityksistä. Päivän valmennus antaa perustietoja sekä intoa toteuttaa viestintää ja yrityksen kasvua.

Valmennuspäivät