Sisällöntuotanto

Kirjoitamme yrityskuvaasi sopivat tekstit digiin, printtiin tai lähetin laulettaviksi.

Ole avoimesti oma itsesi. Kun näytät viestinnässä aidon itsesi, vedät puoleesi niitä, jotka tykkäävät tyylistäsi. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme tiedotteet, lehtijutut, verkkosivutekstit ja kaikki muu ulkoinen viestintä heijastelee johdonmukaisesti oikeaa yrityskuvaa.

Eikö tavoiteltu mielikuva ole vielä kirkkaana mielessä? Tutustu Viestinnän suunnittelu -osioon.

Asiakaslehti

Asiakaslehti oikein toteutettuna on tehokas sitouttamisen väline. Toteutamme yrityksesi lehden joko täysin avaimet käteen -palveluna tai osina. Asiakaslehti voidaan tehdä perinteisesti printtinä, printtinä ja sähköisesti tai pelkästään sähköisesti.

Käyttämämme sähköinen alusta on täysin responsiivinen eli sille tehtyä lehteä voi lukea mukavasti kaikilla päätelaitteilla.

Rakennamme asiakaslehden niin, että se näyttää ja kuulostaa juuri siltä kuin brändin kuuluukin. Asiakkaille on turha lähettää yhdentekevää huttua, kun voimme samalla vaivalla vahvistaa brändiäsi hienolla ja kiinnostavalla lehdellä.

Asiakaslehti

Esitteet, käyntikortit ja muut painotuotteet

Niin myyntimies kuin asiantuntijakin tarvitsee toisinaan kättä pitempää. Me suunnittelemme kanssasi alusta alkaen, minkälainen esite tukee toimintaanne. Myös käyntikorttitilaus kannattaa ottaa meiltä samaan syssyyn.

Esitteet, käyntikortit ja muut painotuotteet

Oikoluku ja editointi

Onko materiaalisi jo valmis, mutta se vaatii vielä tarkistusta? Säästyt loputtomalta väännöltä eri asianosaisten kesken, kun otat kumppaniksi ammattilaisen. Makuasiat ovat makuasioita, suomen kielen kielioppisäännöistä suuri osa on makuasioita mutta suurempi osa ei.

Virheet kannattaa tehdä tietoisesti eikä vahingossa.

Oikoluku ja editointi